top of page

ANUNȚ DE PARTICIPARE la concurs privind împrospătarea cu decalaj în timp a grâului alimentar ...ANUNŢ DE PARTICIPARE

la concurs privind împrospătarea cu decalaj în timp

a grâului alimentar din rezervele de stat

Agenția Rezerve Materiale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne anunță despre desfășurarea concursului privind selectarea beneficiarilor finali de grâu alimentar din rezervele de stat în cantitate de 21082,709 tone, în vederea împrospătării cu decalaj în timp conform prevederilor Dispoziţiei ARM nr. 20 din 12.04.2023.

Pentru participare la concurs, sunt invitați agenți economici autohtoni, solicitanți ai grâului alimentar din rezervele de stat.

Grâul alimentar, va fi eliberat prioritar producătorilor de pâine, panificație și produselor de morărit, iar în lipsa cererilor din partea acestora, tuturor agenților economici solicitanți.

Grâul va fi eliberat în bază de contract, cu prezentarea obligatorie a unei garanții financiare/bancare, cuantumul căreia va asigura reîntregirea cantității de grâu scoasă din stoc, la prețul 3971 lei/tona, stabilit de Comisia mixtă pentru stabilirea prețurilor la bunurile din rezervele de stat și de mobilizare, cât și a cheltuielilor de contingență în mărime de 8% din valoarea cantității eliberate.

Termenul limită de depunere a dosarelor de participare la concurs fiind data de 03.05.2023, ora 16:00. pe adresa juridică: mun. Chișinău, str. Columna 118/1, Agenția Rezerve Materiale;

Perioada solicitanților pentru clarificări 27.04.2023 - 02.05.2023, inclusiv.

În cazul neepuizării stocului de grâu alimentar pentru eliberare, se va desfășura următoarea etapă, despre care se va anunța suplimentar.


Mai multe informații

IMG_0010
.pdf
Descarcă PDF • 3.52MB

14 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page