top of page

„Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”.


Primăria Municipiului Chișinău anunță desfășurarea activității concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii” pe teritoriul municipiului Chișinău. La competiție pot participa agenții economici ai întreprinderilor care au un număr mediu anual de salariați și venituri de până la 50 de milioane de lei.


Întreprinderile participante la concurs vor trebuie să:

# demonstreze o sporire stabilă a indicilor economici;

# creeze noi locuri de muncă;

# utilizeze tehnologii avansate;

# producă mărfuri și să presteze servicii de calitate înaltă.


Lista nominalizărilor

# Cel mai bun antreprenor în sfera de producție. # Cel mai bun antreprenor, implementator al modelului economic „verde”. # Cel mai bun antreprenor în sfera comerțului. # Cel mai bun antreprenor în sfera prestări de servicii. # Cel mai bun antreprenor – exportator. # Cel mai bun antreprenor – inovator. # Cel mai bun antreprenor în sfera turismului rural. # Cel mai bun antreprenor în sfera serviciilor de consultanță. # Cel mai tânăr antreprenor.

În cadrul concursului, se acceptă înaintarea cererilor de participare concomitentă la mai multe nominalizări ale concursului. Cererile de participare la concurs, la nivel local, sunt depuse personal de către solicitanți până la data de 20 martie a anului desfășurării concursului. Ulterior, învingătorii competiției locale sunt înaintați pentru participare la concursul republican de către comisiile locale.


Se necesită completarea: # cererii de tip de participare; # indicatorilor privind desfășurarea activității economic – financiare a domeniului de activitate; # o scurtă descriere a succes-urilor propriei afaceri obținute în anul 2021, în format liber.

Dosarele vor fi prezentate până la data de 15 mai 2022 pe adresa Direcției generale economie, comerț și turism de pe strada Columna, 106 sau pe poșta electronică dgect@cmc.md.

7 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page