top of page
primaria-bubuieci

Descoperă bucuria copilăriei la Orășelul Copiilor din Bubuieci - Vineri, 02 Iunie 2023!


Dragi copii!


Vă invităm să ne distrați împreună în Orășelul Copiilor! Suntem foarte încântați să vă anunțăm că vă așteptăm cu drag și voie bună VINERI, 02 IUNIE 2023, pe stadionul mare din satul Bubuieci (pe șes), între orele 14.00 și 19.00. Vă promitem o zi plină de distracție și aventuri memorabile!

În timpul evenimentului, veți avea ocazia să vă bucurați de prezența Trupei "Planeta Clounella", care vă va aduce momente de râs și voie bună. De asemenea, veți putea să vă dați în tobogan, să săriți pe trambuline, să vă rotiți cu caruselul și, mai presus de toate, să primiți cadouri speciale pentru copiii cuminți!


Vă informăm că fiecare copil va primi gratuit un bilet de participare la toate distracțiile. Biletele vor fi distribuite între orele 14.00 și 17.00, așa că asigurați-vă că veniți în timp util pentru a le obține.


Pentru siguranța voastră, copiii cu vârsta de până la 8 ani trebuie să fie însoțiți de un adult responsabil. Vă rugăm să vă asigurați că aveți însoțitor în timpul evenimentului.


De asemenea, dorim să vă reamintim că avem o condiție obligatorie pentru participarea la Orășelul Copiilor: fiecare copil trebuie să poarte un chipiu sau o pălărie pe cap. Aceasta este o măsură de protecție pentru sănătatea voastră, așa că nu uitați să aduceți accesoriul necesar!


Vă așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim în Orășelul Copiilor și să petrecem o zi minunată împreună! Veniți însoțiți de prieteni și familie și pregătiți-vă pentru multă distracție și zâmbete!

10 afișări

Comments


bottom of page