top of page
primaria-bubuieci

Expoziții Internaționale în perioada 18 - 21 mai 2023!



Direcția generală economie, comerț și turism a Consiliului municipal Chișinău dorește să vă informeze cu privire la desfășurarea Expozițiilor Internaționale ,,Fine Food Expo" (ediția a XXVII-a), ,,Food Technology" (ediția a XXVII-a) și ,,Packaging.Depot" (ediția a XXV-a). Evenimentele vor avea loc în perioada menționată ( 18 - 21 mai 2023 ) și vor aduce în prim-plan produse alimentare, materii prime, echipamente și tehnologii noi pentru industria alimentară și de prelucrare, precum și inovații în domeniul ambalajelor.


Organizatorii tradiționali ai acestor expoziții sunt C.I.E. ,,Moldexpo" SA și Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Pe lângă acestea, Programul expozițional va cuprinde proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova, inventar și echipamente pentru complexul agroindustrial, bănci și fonduri financiare, institute de cercetare, precum și producători agricoli și fermieri din republică.


Aceste evenimente de prestigiu vor avea un impact semnificativ asupra sectorului agroindustrial, oferind agricultorilor oportunitatea de a descoperi soluții noi, idei inovatoare și de a încheia contracte pentru dezvoltarea afacerilor. Locația expozițiilor va fi în spațiile Centrului Internațional de Expoziții ,,MOLDEXPO" SA (adresa: str. Ghioceilor 1, or. Chișinău).

11 afișări

Comentários


bottom of page