top of page
primaria-bubuieci

Pensiile în Republica Moldova - fii informat!


Casa Teritorială de Asigurări Sociale (CTAS) sectorul Ciocana mun. Chișinău apreciază înalt colaborarea cu autoritățile publice locale, cât și cu alte instituții din teritoriu și reiterează despre deschiderea spre soluționarea în comun a problemelor ce țin de deservirea calitativă, onestă și operativă a populației în domeniile gestionate.

Prin prezenta, Vă aducem la cunoștință despre lansarea campaniei de informare „Pensiile în Republica Moldova - fii informat!”, inițiată de Casa Națională de Asigurări Sociale din Republica Moldova.

În perioada până la data de 30.08.2022, angajații CNAS vor desfășura întâlniri cu beneficiarii de pensii, potențialii beneficiari de pensii, autoritățile publice locale și publicul larg în toate raioanele țării pentru a-i familiariza cu condițiile de acordare și calcul a pensiilor în Republica Moldova.

Scopul campaniei este de a spori nivelul de transparență a mecanismelor stabilirii, calculării, indexării și majorării pensiilor prin informarea activă a beneficiarilor de pensii, dar și a potențialilor pensionari, care astăzi muncesc, achită contribuțiile de asigurări sociale de stat și aspiră la un trai decent în viitor.

11 afișări

Comments


bottom of page