top of page
primaria-bubuieci

S.A. „Apă-Canal Chişinău” informează


S.A. „Apă-Canal Chişinău” dorește să vă informeze că în activitatea sa se conformează și aplică prevederile legale în vigoare privind serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare din municipiul Chișinău. În acest sens, dorim să vă aducem la cunoștință că, potrivit Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare, Operatorul este responsabil de colectarea și transportarea nămolului fecal de la consumatorii casnici în stația de epurare a apelor uzate.

Dorim să vă informăm că începând cu luna martie a acestui an, S.A. „Apă-Canal Chişinău” prestează serviciul de vidanjare a foselor septice prin colectare, transport cu autospeciale și deversare în locuri special amenajate, a nămolurilor fecale și deșeurilor similare de la locul de consum. Aceste servicii sunt prestate conform contractelor încheiate cu fiecare solicitant, în baza cererilor acestora.

Pentru informații suplimentare cu privire la serviciile prestate de către S.A. „Apă-Canal Chişinău”, vă invităm să accesați pagina oficială a întreprinderii www.acc.md.




58 afișări

Comments


bottom of page