top of page
primaria-bubuieci

Seminar de instruire privind măsurile de îmbunătățiri funciare și acordarea subvențiilor în avans



Direcţia generală economie, comerţ şi turism a Consiliului municipal Chişinău dorește să vă aducă la cunoştinţă că Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare (prin scrisoarea nr. 16/1-05/1865 din 27.06.23) organizează seminare de instruire/mediatizare în cadrul Programului de instruire/mediatizare a deţinătorilor de terenuri agricole privind măsurile de îmbunătăţiri funciare, protecţia şi sporirea fertilităţii solurilor pentru anul 2023. Aceste seminare se desfășoară prin intermediul platformei Zoom. Scopul acestor seminare este de a oferi reprezentanților autorităților publice locale, deținătorilor de terenuri și membrilor asociațiilor utilizatorilor de apă pentru irigare informații esențiale despre procedura și condițiile de acordare a subvențiilor în avans pentru proiectele de îmbunătăţiri funciare.


Seminarul de instruire va avea loc în data de 30 iunie, la ora 8:25. Pentru a participa, vă rugăm să vă conectați la conferința Zoom folosind următoarele detalii de acces:


Identificatorul conferenței: 840 5446 6024

Codul de acces: 523250


Vă încurajăm să participați la acest seminar de instruire, deoarece acesta oferă oportunitatea de a vă informa și de a învăța despre noile măsuri și subvenții disponibile pentru îmbunătățirea funcționalității terenurilor agricole.


Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, vă rugăm să contactați Direcţia generală economie, comerţ şi turism a Consiliului municipal Chişinău.


Agenda seminarului organizate de Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, prin intermediul platformei Zoom, din 30 iunie 2022, ora 8:30


4 afișări

Comentários


bottom of page